tuincursus

https://martinknol.nl/wp-content/uploads/2020/08/wonenenco-e1596629786148-250x188.jpg

tuincursus met Wonen&Co

Een andere border? Of meteen een hele nieuwe tuin? Maak in een tweedaagse cursus van Wonen&Co kennis met de kunst van het tuinontwerpen! De cursus is bedoeld voor iedereen die zijn of haar tuin naar een hoger plan wil tillen. Of je nu broodnodig inspiratie nodig hebt of juist vol ideeën zit maar niet weet hoe je ze realiseert: in de cursus leer je hoe je in tien stappen een tuin ontwerpt.

Cursusleider is Wonen&Co’s tuinman Martin Knol. Aan bod komen onderwerpen als tuingeschiedenis, sferen, tuinstijlen, trends, plantenkennis, inmeten, schetsen, ontwerpen, materialenkennis en het maken van een beplantingsplan.

De tuinontwerpcursus wordt gegeven op een monumentale boerderij, Landgoed Pabema in Zuidhorn: op 19 en 26 september (zaterdag), 23 en 30 september (woensdag) en 3 en 10 oktober (zaterdag). De cursus is inclusief een set stiften, een tekenblok, een hand-out van de PowerPoint, koffie/thee en lunch.

Prijs 195 euro.

Opgave stuur een e-mail naar info@martinknol.nl en vermeld je naam, adres en voorkeur voor data. Beschrijf ook kort wat voor een tuinmens je bent, hoeveel plantenkennis je hebt en hoe lang je al met je tuin bezig bent.

Corona de groepen zijn klein en wordt er gewerkt volgens RIVM richtlijnen.